
Fondant czekoladowy z syropem konopnym z CBD
Przyznam szczerze, że jest to jeden z moich ulubionych deserów. Za każdym razem kiedy wpadnie mi w ręce jakiś nowy przepis, od razu go testuję,
Przyznam szczerze, że jest to jeden z moich ulubionych deserów. Za każdym razem kiedy wpadnie mi w ręce jakiś nowy przepis, od razu go testuję,
Mój chłopak od jakichś pięciu lat, co roku męczy mnie o tort na swoje imieniny. Przyznam szczerze, że nie czuję się dobrze w kategorii na
Dziś rozpocznie się astronomiczna wiosna. Pewnie dlatego przez ostatnie, słoneczne dni chodzę jak nakręcona rozczulając się widokiem każdego otwierającego się pąku, przebiśniegów i innych śladów
Jackfruit, to dziwacznie wyglądający owoc rosnący na drzewie bochenkowym, czyli tzw. chlebowcu. Najbardziej popularny w krajach azjatyckich (Indie, Tajlandia, Malezja), stanowi lokalne i bardzo tanie
Dziś przychodzę do Was z przepisem na pierogi standardowo nazywane ruskimi. W obecnej sytuacji jakoś ciężko przechodzi mi to słowo przez klawiaturę, więc nazwałam je
Cukierki lodowe Moritz to jedyny rodzaj słodkiej przyjemności, który mogę jeść bez opamiętania, a właściwie do momentu, aż mnie solidnie zemdli. Jest coś takiego w
Dziś przychodzę do Was z przepisem ekspresowym. Jeśli tylko macie w domu przygotowaną wcześniej nalewkę konopną, całość operacji powinna zająć nie więcej niż pół godziny.
Kuchnia brytyjska to kalejdoskop wszelkiego rodzaju puddingów i tzw. „pies”, czyli ryb, mięs i podrobów zapiekanych pod grubą warstwą tłuczonych ziemniaczków i sera. Ma być
Grzyby darzę miłością wielką. To pod wieloma względami wspaniały i bardzo wdzięczny produkt spożywczy. Do niedawna marginalizowane, obecnie przeżywają swój kulinarny renesans. Są doskonałym substytutem
Strona korzysta z ciach. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Jeśli chcesz więcej informacji na ten temat, zapoznaj się z naszą polityką prywatności.